Voda, voda a zase voda

Voda je nedoceněná tekutina. Často jí opovrhujeme, aniž bychom si uvědomili, jak by nám bylo bez ní a jaké by to pro nás mělo nedozírné následky. Už jenom to, že naše tělo je z cca 70 % složeno právě z vody, že voda je nosičem důležitých informací, rozvádí po těle vše potřebné pro náš organismus atd. bychom měli k vodě přistupovat s patřičnou úctou.

 

Léčení i prevence vodou

Vzduch a voda jsou základními potřebami těla. Kdo pije málo tekutin, má orgány zaneseny odpadními látkami a jedy. Ten kdo pije hodně minerálních vod také solemi (norma je 1 sklenička). Právě rakovina vzniká ve znečištěném organismu, kdy tělo ztratilo schopnost se zbavovat jedů.

Pro regeneraci celého organismu, proti únavě a na prodloužení života je doporučována Ledinková voda, navíc zbavená všech mikroorganismů.

Není v přírodě zázračnější látky než čistá voda. V mnohých případech je to první prostředek, který máme ihned po ruce. Když na nás leze rýma, v první řadě ji cítíme určitým pocitem v nose, kde se množí bakterie. Za pár hodin jich je tolik, že se dostanou do celého těla. Neléčená rýma pak trvá 7 dní, léčená také. Tomu můžeme předejít hned v zárodku:

  1. Převaříme skleničku vody, do které dáme lžičku kuchyňské soli, může být i Karlovarská vřídelní sůl.
  2. Úkon, který pak provádíme, se v sanskrtu jmenuje NÉTI, očista nosu. Prstem stiskneme pravou nosní dírku a levou ponoříme do nádoby s vodou a nasajeme slanou vodu. Vyfrkáme asi 3x za sebou a to samé opakujeme s druhou nosní dírkou.
  3. Ze slané vody nemusíme mít žádné obavy. Naopak, neslaná voda v nose svědí. Vodu můžeme nasát tak, že ucítíme slané až v krku. Takto se dočista zbavíme přicházející rýmy, pokud néti provedeme včas. Jestliže však promeškáme určitý čas jen o půl hodiny, máme smůlu…

Další zajímavý tip: vodu nabereme do dlaní, pár vteřin podržíme, čímž ji ještě opatříme energetickým nábojem z našich rukou. Do vody ponoříme nos a nasajeme oběma nosními dírkami. Výsledek stojí za to. Fantasticky se nám rozjasní v hlavě.

V tajných vědách je popsán jeden ze způsobů „jak získat magnetickou osobnost“. V případě, když chceme zvýšit své osobní kouzlo, naplníme umyvadlo studenou vodou, nadechneme se a ponoříme do něj obličej. Otevřeme oči a pomalu jimi koulíme. Doleva, doprava, nahoru a dolů. Opakujeme asi 3x. Jedna z našich „čarodějnic“ říká, že kdykoliv toto udělá, vždy se o ni více zajímají muži …

 

Ledinková voda

Jednoduchou úpravou vody získáme silný energetický zdroj, můžeme zamezit stálé únavě a dokonce zvýšit svou potenci. Když někomu radím užívat „ Ledinkovou vodu“ , často vzpomenu na jednu babičku, která se ke mně přišourala. Je faktem, že jsem ji pomohl i jinak, ale ona za mnou přiběhla za dva měsíce a byla ohromně nadšena právě ledinkovou vodou. Podruhé jsem ji nepoznal. Nebyla to už babička, ale dáma....

Vyprávěla, jak ji ledinková voda postavila na nohy, že prý je ji 68 let a 20 let se už vůbec nezajímala o muže. Tato voda ji tak omladila, že začala muže potřebovat. Nejbližší chlap byl kotelník, kterého vyloženě znásilnila… :-)

          Příprava ledinkové vody je jednoduchá, ale vše geniální je v podstatě jednoduché:

  1. Necháme v mrazáku zmrazit asi litr vody v nádobě, která se neroztrhne. Pak ji necháme rozmrazit při pokojové teplotě. Zmrzlá a roztátá voda obsahuje takové útvary (ledinky), které se nalepí na buňky a regenerují je, samozřejmě když tu vodu pijeme.
  2. Voda se nesmí více ohřát než na 38 stupňů C, jinak ledinkové útvary zmizí. Než voda v nádobě promrzne, trvá to nějakou dobu, a proto necháme současně jednu vodu mrazit a druhou tající popíjíme přes den.

          Snad každý z nás si všiml, že když dáme do nějakého nápoje led, že nás to osvěží. Není to tím, že je nápoj chladný, ale právě ledinkami. Ledinky najdeme také ve zmrzlině, která nás zpočátku osvěží, ale tuk, který zmrzlina obsahuje, za nějaký čas naopak zvýší naši tělesnou teplotu a dochází k útlumu.

          V ledinkové vodě, kterou necháme nejdříve roztát, můžeme louhovat slupky z jablek, ale i jiné ovoce. Když sníme celé jablko, to se dostane do trávení a působí jinak. Slupky z jablek louhované 10 hodin ve vodě působí povzbudivě na intelektuální sféru člověka a hlavně posílí srdce. Čím kyselejší jablko, tím lépe. Můžeme využít i pláničky, které jinak nikdo nechce. Vylouhované slupky jsou bezcenné, ty vyhodíme. Nejúčinnější je popíjet tuto vodu po troškách celý den.

          Ledinky objevil a pojmenoval jakýsi ornitolog, který zjistil, že ptáci, kteří pijí roztátou vodu z ledu, jsou proti stejnému druhu z teplejších krajin (kde tato možnost není) čilejší, zdravější, rychleji jim rostou mláďata a dožívají se 3x delšího věku!

(Zdroj: z knihy Jana Spěváčka: Rozmluvy s duchovním mistrem I)

 

Káva – pít či nepít?

Chcete-li být v dobrém zdravotním stavu, vyhýbejte se nekontrolovanému pití kávy. Kofein, nacházející se v tomto nápoji, ztěžuje vstřebatelnost bílkovin a snižuje obsah cenných mikroelementů v organismu, železa, vápníku a vitamínů skupiny B.

Silná káva napadá játra, proto se kávoví amatéři třesou po vypití dalšího šálku (po 10-15minutách). Francouzští medici zjistili, že lidé pijící více než 3 šálky kávy denně trpí skrytou formou anémie. U osob, které pijí 6 šálků denně, se vyskytla paranoia. Ještě je třeba dodat, že káva zadržuje v organismu radionuklidy.

Optimističtěji se dívají na kávu vědci z USA, kteří během 25 let vedli výzkumy mezi 85tisíci americkými zaměstnanci nemocnic. Jejich publikované výsledky dokazují, že káva silně působí na organismus.

Výsledek je jednoznačný: v malých dávkách káva obsahuje antistatické vlastnosti. Takže neexistují dobré nebo špatné výrobky. I jed v malých dávkách může být lékem. Pouze musím zopakovat starou banální pravdu – VŠEHO S MÍROU. 1-2 šálky denně zcela stačí.

Nakonec několik zajímavostí: Je vědecky dokázáno, že různé tekutiny vyplachují různým způsobem ledvinové kameny.

  • Coca-cola                   2 %
  • Převařená voda           2 – 4%
  • Stolní minerální voda  6 – 8 %
  • Jiné druhy min.vod     12 – 18%
  • Čaj                              12 %
  • Káva                           16 %
  • Pivo                            20 %
  • Zelený čaj                   46 – 60 %

Proto je dobré pít někdy minerální vodu, čaj, kávu, dokonce pivo, ale nejlepší je pít zelený čaj.

 

Chlor ve vodě = cholesterol?

(Zdroj: Nespěchtejte do rakve, Tomáš Kašpar)

V roce 1968 ve Vietnamu zuří válka a u jednoho pěšího praporu v americké armádě slouží  lékař Josef Price, který se stará o vojáky. Při své práci si všimne něčeho neobvyklého: vojáci, kteří dosahují  věku kolem 22 let, mají tepny a žíly zanesené tukem (arterioskleróza) jako 50 - 60ti letí muži. ???

Když o tom Josef přemýšlí, vzpomene si na to jak v dětští vymýval nádoby od mléka a v nich se vytvářely na stěnách žlutavé nánosy tuku. Bylo zřejmé, že nějaká látka ve vodě, kterou se umývaly nádoby, reagovala s mlékem nebo jeho součástí a výsledkem byl tento těžko odstranitelný nános.

Není tu nějaký společný jmenovatel? A pak ho napadlo: jenom jedna jediná látka (kromě tuku) byla přítomna u obou případů. Protože ve Vietnamu je extrémní teplo, hrozí zkažení pitné vody, a proto existovalo nařízení všechnu pitnou vodu ošetřit silnou dávkou chloru. Stanoveno bylo pouze minimální množství, takže vojáci reagovali takto: „Jestliže málo je dobré, více je lepší“. A tak vojáci pili silně přechlorovanou vodu, která páchla tak, že se téměř nedala pít. Ovšem v extrémním horku byla velká žízeň a tak ji každý vypil hodně… A naskytla se otázka: „Nehraje v tom nějakou roli chlor?“

Hledá proto na otázku odpověď. Mimo jiné zjišťuje, že až do roku 1920 srdeční infarkt téměř neexistuje, a to ani u lidí, kteří jedli stejně či i více tučná jídla než my dnes a i u lidí, kteří byli obézní. Kolem roku 1920 začaly vlády prosazovat nouzové používání elementárního chloru kvůli epidemiím tyfu. Přistoupily k tomu bez jakýchkoli testů a výzkumů škodlivosti. A v používání chloru už zůstalo.

 

Také objevuje, že tradiční Eskymáci jsou schopni sníst na posezení i několik kilogramů velrybího tuku, což provozují celý život, aniž by znali infarkty či mrtvice způsobené usazováním tuků v cévách. Může to být tím, že pijí vodu přímo z ledu – tedy nechlorovanou?

Také zjišťuje, že u zvířat žijících v divočině, je ucpání cév jev absolutně neznámý, kdežto zvířata chovaná v zoologických zahradách napájená z vodovodů začínají ucpáváním cév trpět. Podobně u lidí, žijících v primitivních podmínkách, kde není vodovod s chlorovanou vodou je srdeční infarkt věc neznámá, avšak jakmile se tito lidé přestěhují do „civilizace“ s chlorovanou vodou, infarkt se u nich stane běžnou záležitostí.

Další záhada: Jak to, že tam, kde je tvrdá voda mají lidé méně infarktů než tam, kde je voda měkká? Vysvětlení je následující. Agresivní a extrémně aktivní chlor reaguje s částicemi tvrdé vody na chloridy, takže ho zůstane méně pro ovlivňování našich cév.

 

Rozhoduje se pro provedení experimentu, který by vše objasnil. Rozdělí 100 jednodenních kohoutků na 2 skupiny. Oboum skupinám dává stejné jídlo a chová je ve stejných podmínkách, ale v pokusné skupině začíná ve věku 12 týdnů přidávat do jídla a vody chlor ve zvýšené koncentraci. Co se stalo? Během 3 týdnů bylo možné zřetelně pozorovat rozdíly na vzhledu i chování. Zatímco kontrolní skupina (bez chloru) byla ukázkou pevného zdraví (jasně červené hřebínky, peří krásné, hladké a čisté, aktivní a vzrostlí jedinci), pokusná skupina jevila známky netečnosti, kohoutci se choulili v rozích, byli méně vzrostlí, chodili s natřeseným peřím, jakoby jim byla zima, hřebínky měli bledé a svěšené. Po 4 měsících kohoutci z pokusné skupiny začali umírat; pitva prokázala silné žluté nánosy v aortách a cévách. Smrt byla způsobena nejčastěji krvácením do plic, embólií a běžným nálezem bylo zvětšené srdce jako průvodní jev zvýšeného krevního tlaku. Kontrolní skupina byla částečně „obětována“ a provedena též pitva s výsledkem: tepny a žíly byly naprosto čisté.

 

Doktor Josef  Price je ohromen a píše pojednání o svých objevech a obrací se na všechna kompetentní místa. Děje se však něco neuvěřitelného: lékaři se jednomyslně staví na odpor a označují doktora Price za blouznivce. Jeho jasnému a srozumitelnému vysvětlení oponují tvrzením, že „pokud tomu dokáže porozumět laik, nemůže to být pravda“. Přece nemohou dopustit, aby to, na čem postavili své kariéry a desítky let práce (teorie o škodlivém cholesterolu), jejich celé živobytí - někdo zbořil jediným amatérským objevem. Nikdo se však nenamáhal tento experiment zopakovat!

Chemické společnosti (výrobci chloru) pochopitelně spiklenecky mlčí a pracují proti doktorovi tajně…někteří úředníci se dokonce snaží o zákaz vydání jeho knihy…

Studené končetiny, Alzheimerova choroba, demence, senilita? To je důsledek odumírání částí mozku v důsledku ucpávání vlásečnic, které se ucpávají jako první. Následují žilky, žíly a dostavuje se např. sexuální impotence u mužů, vysoký krevní tlak. Nakonec se ucpávají tepny a dostavuje se angína pektoris, infarkt nebo mrtvice.

Chlor je aktivní jed, který působí jako katalyzátor usazování tuků v cévách. Na usazování tuku v cévách může mít vliv celá řada dalších faktorů, avšak chlor působí jako prvotní činitel, spouštěč, urychlovač a prostředník (katalyzátor) celého procesu. Tučná jídla nebo nadváha pouze napomáhají tomu, že se má v cévách co usazovat.

 

To, že vlády bez výzkumů a testů škodlivosti zavedly používání chloru by se snad dalo odpustit, avšak to, že zavírají oči před jasnými důkazy a fakty, to se dá označit za zločin. Statistiky ukazují, že v oblastech, kde se masivně rozšířilo používání domácích filtrů na vodu, silně poklesl počet úmrtí na infarkt a cévní onemocnění.

Když odstraníme z našeho života chlor, trvá prý 5 - 10 let, než se tělo zbaví tuku usazeného v cévách. Jde to však urychlit díky syrové rostlinné stravě …

Dnešní lékařská věda nám prý pomáhá prodlužovat život (?) Chcete ty roky navíc prožít jako senilní, dementní a nemocné lidské trosky nebo si chcete udržet vysokou fyzickou i duševní svěžest a bystrý mozek až do smrti? To už není věc lékařů. To je ve Vašich rukách!